Klantverhalen

Kilay Brands tekstschrijver
Laptop

Hoe

Wat wil je graag weten?

Moet een tekstschrijver kennis hebben van mijn vakgebied?

Goede vraag! Dat hoeft niet. Ik duik in jouw vakgebied en doelgroep én stel je tientallen vragen. Zo verzamel ik alle informatie en kennis die nodig is om jouw teksten te schrijven. Als tekstschrijver kijk ik met een frisse, objectieve blik naar jouw thema’s, waardoor ik complexe informatie eenvoudiger kan uitleggen.

Wat kost het schrijven van een klantverhaal?

De prijs hangt af van jouw doelen en wensen. Die stem ik graag eerst met je af. Na ons gesprek maak ik voor jou een voorstel op maat. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn, wel zo fijn.

Voor welke sectoren werk of werkte je?

De afgelopen zes jaar werkte ik vooral voor organisaties in de zakelijke branche en publieke sector. Denk aan facilitaire dienstverleners, hogescholen, integrale kindcentra, zorgorganisaties en de internetsector. En ik schreef voor magazines en ondernemers met een eigen bedrijf. Verder sta ik ook open voor andere sectoren.

Kan ik je inzetten voor het redigeren of controleren van teksten?

Absoluut! Misschien ben je al een heel eind op weg met je tekst, maar heb je behoefte aan een kritische blik. Ik help je graag bij het redigeren of controleren van je teksten.

Heb je tips voor persoonlijke klantverhalen?

Zeker! Lees mijn tips in dit artikel.